ENG

 PORTFOLIO

Speak A/S

Speak (tidligere Voxtream) er et stolt gammelt dansk selskab, hvoraf et par udviklingsprojekter har overlevet og nu eksisterer i nyt regi. Speak leverer software og know-how, der kan benyttes til at etablere billig udlandstelefoni for alle, herunder erhvervskunder.

 

Emento A/S

Emento er en nystartet virksomhed bestående af et team erfarne folk med stærke ressourcer, som er drevet af lysten til at gøre det lettere at være patient i det danske sundhedsvæsen. Ermento skaber digitale løsninger til kommunikation i øjenhøjde med patienten. Emento er en passioneret virksomhed, hvor man ikke går på kompromis.

Lector ApS

Lector leverer, implementerer og udvikler strategiske IT-løsninger til håndtering af viden og information. Denne viden og information bliver omsat til resultater i form af forretnings- og konkurrencefordele for kunden. Lector tilbyder både standardløsninger udviklet af Lector og IT-services baseret på standardplatforme som f.eks. Microsoft, Oracle, Java og mobility platforme til smartphones.

 

Id Hair A/S

Id Hairs mission er at være frisørernes foretrukne partner ved at leve op til værdierne nytænkning, engagement, samarbejde og uddannelse. Id Hair råder i dag over egne produktionsfaciliteter og har en stor produktportefølje af primært egne produkter, men Id Hair sælger også tredjeparts produkter, der opfylder Id Hairs høje standard til produktkvalitet. 

 

Jensen LED Holding A/S

JensenLED leverer markedets mest testede og kvalitetssikre LED-løsninger til industri, produktions-, service- og handelsvirksomheder verden over. Alle LED-rør benytter den originale og patenterede LED-konstruktion, som i 2006 blev udviklet af JensenLEDs grundlægger, Allan Krogh Jensen.  JensenLED ejer rettigheden til LED-rør og har patent i hele EU, USA, Canada samt en række andre lande.

New Nordic Partners

New Nordic Advisors is the advisor to New Nordic Holding, which is a dedicated investment partnership focusing on insurance related investment opportunities. New Nordic Advisors undertake M&A, regulatory, investment and management consulting focused on business improvement and capital allocation within the insurance industry.

Journl

Journl er en generiskplatform til indsamling af patienttrapporterede reatidsdata der udnytter mulighederne indenfor smartphones og wearables.

 

Carta

Firmainvest yder finansiering i form af ansvarlige lån til Carta. Carta er den nemme og hurtige vej til finansiering af biler og campingvogne! Via Cartas samarbejde med forhandlere i det meste af Danmark, tilbyder Carta finansiering af både person-, varebiler og campingvogne til private og virksomheder, ligesom Carta også tilbyder leasingaftaler.

 

athome apartments

Firmainvest yder finansiering i form af ansvarlige lån til athome apartsments. Athome apartments tilbyder velindrettede og komfortable boliger til alle, der har behov for et midlertidigt hjem. Athome apartments er opført som et særdeles attraktivt alternativ til dyre hotellejligheder. Beliggenheden – midt i Business Park Skejby – som nabo til Det nye Universitetshospital og Letbanen gør hverdagen nem for alle vores gæster.

Webdesign: Bratbol DataViz