PORTFOLIO

Meedio logo

Meedio ApS

Simplifying how we meet on video. Easy-to-use video meetings for private users and organizations. No data collection. Be called up when a meeting starts. One-click access and no signup or login required.

 

Emento A/S

Emento er en enterprise løsning til løbende kommunikation mellem borgeren og den offentlige sektor. Emento giver den offentlige sektor mulighed for at nytænke den måde, der kommunikeres til og med borgerne. Emento platformen består af en app, der er rettet mod borgeren, og en webadgang, der er rettet mod personalet.

 

Lector ApS

Lector leverer, implementerer og udvikler strategiske IT-løsninger til håndtering af viden og information. Denne viden og information bliver omsat til resultater i form af forretnings- og konkurrencefordele for kunden. Lector tilbyder både standardløsninger udviklet af Lector og IT-services baseret på standardplatforme som f.eks. Microsoft, Oracle, Java og mobility platforme til smartphones.

 

Envelop Risk

Envelop Risk is a global specialty cyber underwriting firm, combining decades of insurance industry expertise with sophisticated cyber and machine learning analytics tools. Envelop Risk provides pricing, risk analysis, and underwriting to insurers and reinsurers.

 

 

Carta

Firmainvest yder finansiering i form af ansvarlige lån til Carta. Carta er den nemme og hurtige vej til finansiering af biler og campingvogne! Via Cartas samarbejde med forhandlere i det meste af Danmark, tilbyder Carta finansiering af både person-, varebiler og campingvogne til private og virksomheder, ligesom Carta også tilbyder leasingaftaler.

 

athome apartments

Firmainvest yder finansiering i form af ansvarlige lån til athome apartsments. Athome apartments tilbyder velindrettede og komfortable boliger til alle, der har behov for et midlertidigt hjem. Athome apartments er opført som et særdeles attraktivt alternativ til dyre hotellejligheder. Beliggenheden – midt i Business Park Skejby – som nabo til Det nye Universitetshospital og Letbanen gør hverdagen nem for alle vores gæster.

Webdesign: Bratbol DataViz